torsdag 27. oktober 2011

Join their Game

Forrige uke slapp Pelbo sitt nye album, Days of Transcendance og musikkvideoen til singelen Join their Game. Videoen er spilt inn på trikken i Trondheim og den er dritkul. Vi var på konsert med Team Me og Pelbo igår i storsalen på Samfundet og det var også dritkult. Ellers driver jeg bare med jobb og skole og radio. Snakkes en annen gang!



Team Me har også en kjempefin video til singelen Dear Sister. Enjoy!

Team Me - Dear Sister from APPARATET on Vimeo.

Blogglisten

onsdag 12. oktober 2011

I'm telling you, she's going somewhere!

En gang gikk jeg på skole med ei jente. Hun hadde hår som ikke var sitt eget og en stil som ikke var henne. Nå har hun sitt helt eget løvehår, en stil som reflekter alt det vakre som finnes inni henne og hun gir varme klemmer hver gang man møtes. I tillegg er hun en av de fineste fotografene jeg vet om. Sjekk ut Laura Ann Morrison

 
Hun tar bilder for Natt&Dag, og tok dette bildet av Antony når de spilte i Dødens Dal. Hun står også bak denne månedens forside til bladet. Sjekk ut, for faen!







Blogglisten

lørdag 8. oktober 2011

Høstkjærlighet





Det er høst! Jeg liker høst. Dette er mitt høstvindu. Utsikten min er upåklagelig. Jeg ser rett inn i masse trær i fantastiske farger og sol og regn og storm og det hele. Fantastisk! Sorry, skal prøve å ikke tippe over entusiastisk-kanten. Men, bare for å gjøre det hele litt bedre, idag skal jeg på konsert med Antony & the Johnsons + KORK! Det blir fantastisk. Og Gunnar skal lage middag til meg først! Score. Det blir Ganges-hyse. Skjønner ikke du hva det er? Se her. (fjern torsk, legg til hyse)


JEG GLEDER MEG!

Ellers så skal jeg skrive to semesteroppgaver til fredag på til sammen 7000 ord, jeg har fått med to jobber, jeg er med i to programmer på Radio Revolt for tiden, Nesten Helg og Ukasenderen, og jeg kommer kanskje til å få to nervøse sammenbrudd til slutt. Jaja. God helg da dere!

lørdag 1. oktober 2011

Tannløs, leende

Noen ganger må man bare innse at man ikke kan gjøre hva man vil, men at man må være hjemme og spise myk mat og se på youtube. Det gjorde jeg igår. Helt til Magnhild kom med rødvin og gratis konsertbilletter da..
God lørdag! Blogglisten