tirsdag 27. januar 2009

Hvor blank er din spiker?

Hei hoi hui, denne helga har vært koselig! Begynte sakte men sikkert på fredagen da det var slækkedag i hjemmet. Deilig. Calle og meg er og enige om at vi kunne vært drapsetterforskere. Men at det kanskje ville vært litt kjedelig siden vi er så flinke. Og Hege stakkars skulle lese. Og fikk rydda rommet i stedet.

På lørdag var vi først en tur i byen. Skulle egentlig ta Hege med på den fine italienske sjappa, men der var det fulltfullt. Så endte vi opp på Jordbærpikene på Byhaven i stedet. Og der var det kjentfolk kan du tro! Veldig hyggelig, og veldig lærerikt, hvem kunne vite at det var så mange fantasifulle måter å spise ruccola på?
Senere på kvelden var det tid for bursdag. Siri's bursdag. Da jeg skulle ta bussen til sentrum møtte jeg tilfeldigvis Trine som og skulle til byen. Rakk akkurat ikke bussen, så tok trikken i stedet for, som da var bakgrunn for dagens utsagn "Æ like itj å ta trikken æ, følest ut som om æ e i Praha!"

Ellers så var det veldig koselig på øvre bakklandet, selv om stakkars influensa-befengte Marte holdt på å dø opp bakken. Hiv og hoi og tjo og hei.


Etter hvert ble lyset svakere og Karoline fullere, så hun dro frem blitzen og begynte å ta bilder. Sjarmerende.


That's it for denne gang, ha en fortsatt fin dag. Plutselig tilbake.

3 kommentarer:

Marte sa...

Jeg døde. Og gjennoppsto. På kjøkkenet. Haha! Men trivelig var det! :D

Karoline sa...

haha,JA! blitz<3

Martha'n sa...

hehe,det var artig, piker. reprise snart?