torsdag 26. februar 2009

Vente, blinke, overleve.


Vente, blinke av Gunnhild Øyehaug
En roman med fem forskjellige historier om forskjellige mennesker. Kjærlighet, håpløshet og aldersforskjell. Jepp, alle forholdene i boka opererer med damer som er minst ti år yngre enn mannen. Men det er fint. Det meste i denne boka er fint. Referanser til Lost in Translation, Kill Bill, PJ Harvey, Kafkas Slottet og Dantes Den guddommelige komedie. Tilsett noen gjenkjennelige karakterer med gjenkjennelige følelser og noen uendelig lange tankerekker (velkommen til mitt hode) så har man En God Bok. Vente, blinke er en god bok. Lettlest er den og. Finnes det da noen grunn til ikke å lese den. Nei.
.
Paint my house har tatt turen til Trondheim og Nidarosdomen, og det er kult! Tok noen bilder mens vi stod i kø til Magnetkonserten. Litt usikker på kvaliteten her, men dere skjønner jo poenget.

Grunnen til at vi egentlig var der var jo at Magnet skulle spille. I Nidarosdomen. Fantastisk. Og selv om vi ikke så ham i det hele tatt så var det veldig mye lyd. I Nidarosdomen er det bra akustikk. Så er det sagt. Han er en del av Isfit festivalen som driver og skjer her nå. Og som han selv sa: "Det er vel et lite paradoks at Desmond Tutu er i Storsalen på Samfundet mens jeg er her.." Og det er det jo kanskje. Magnet er søt og vi blei bergtatt. Når de på siste sangen satte i gang kirkeorgelet i tillegg ble det hele en utrolig opplevelse. Fornøyd? JA.

Ser du Magnet? Ikke jeg heller..

Siden det faktisk var Theas bursdag i går, så dro vi på Ni Muser etterpå og drakk øl. Det var godt. Og koselig. Vi lo masse og hoia litt. Gratulerer med overstått Theamor!


Så er det bare å keep the pace up, for i kveld inntar Eirin og Ingeborg byen og skal være her til søndag. Det blir livat. Fred ut, snakkes.

2 kommentarer:

Marte sa...

Ååå... Neste gang sier jeg. NESTE gang! ;)

Martha'n sa...

du skulla vært der! :)