lørdag 14. mars 2009

He's just a sweet transvestite..



Torsdag var det igjen klart for transvestittenes helligdag: Rocky Horror Picture Show inntok storsalen på Samfundet med baluba og nettingstrømper. Utrolig herlig.

Vi fant ut at bakerste rad var ypperlig i sammensetning med spruteflaske fra Plantasjen og en boil-in-bag med villris. Olav hadde klart best kastearm (kanskje var det helsetrøya) og var mest oppfinnsom på rope-replikker. Ikke verst for en first-timer å være! Morten blei så frustrert og følte seg så utelatt at han pælma hele den nykjøpte halvliteren i bakken. Så så Prytz, det ordner seg nok skal du se. Jeg derimot, satt i midten og nøt det hele. Og fikk pusteproblemer etter en veldig langvarende latterkrampe som følge av herr Viksands entre.
Til dere som ikke var der: ta dere en bolle, ta dere bak eller ta noe annet. You missed out!
Årsaken til latterkrampe med påfølgende pusteproblemer.


Viksand er herlig komfortabel i antrekket.

"Let's do the time-warp!"

2 kommentarer:

Anonym sa...

Viksand, som i VIKSAND!? Du kan fortelle unge Prytz at Peder Ås har vært, helt uforberedt, på RHS i København. Men jeg hadde ingen halvliter å slenge i bakken,og ingen Viksand (!) på scenen, så det gikk egentlig greit.

Martha'n sa...

Viksand som i jeg-tror-du-vet-hvem-det-er-viksand. veldig spesielt. ;) Hadde du vært her hadde kanskje du slengt halvliteren i bakken og. Kanskje. Og kanskje hadde du fått låne helsetrøya til Olav. Kanskje. Artig var det i alle fall! Hvordan går det sånn ellers da? Kjenner du at våren er på vei, med påfølgende utepilstid?